NATU Hrachový protein BIO 200 g
Kód: 20128211


.png?62c81138)

Detailní popis produktu
80% hrachový izolát ze žlutého hrachu je skvělým zdrojem bílkovin pro sportovce, vegany i vegetariány. Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a starají se o normální stav kostí. Kromě toho je hrachový protein bohatý na vlákninu, která podporuje trávení. Obsahuje důležité vitamíny E a K. Vyniká vysokým obsahem vápníku, hořčíku a železa, které přispívají ke snížení míry vyčerpání. Neobsahuje lepek ani laktózu. Má dobrou vstřebatelnost a využitelnost (Biologická hodnota je 65).
Výroba hrachového proteinu
Prášek 80% hrachového proteinu se získává mechanickým drcením žlutého hrachu a následnou izolací hrachové bílkoviny. Hrachový protein mimo kvalitního spektra bílkovin obsahuje široké spektrum vitamínů a minerálních látek.
Obsah vitamínů a minerálních látek
- hořčík (69 mg)
- vápník (292 mg)
- vitamín E (2,1 mg)
- vitamín K (25,9 mg)
- fosfor (910 mg)
- zinek (45 mg)
- měď (15 mg)
- selen (1,3 mg)
- železo (27 mg)
- draslík (106 mg)
- fosfor (910 mg)
Výhody
- neobsahuje lepek, laktózu
- vhodný pro vegany a pro vegetariány
- obsahuje všechny esenciální aminokyseliny včetně BCAA
- 25 g bílkovin v 1 dávce (30 g)
- nízký obsah tuků 7 g
Využití
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu, obecná doporučení jsou 1–2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Z jedné 30 g dávky dostanete 25 g bílkovin.
Tip
Hrachový protein rozmíchejte ve vodě nebo přidejte do koktejlů, zeleninových či ovocných nápojů, do polévek, salátů, pomazánek nebo omáček. Hodí se na pečení a své využití má také v RAW kuchyni.
Věděli jste, že? Hrachový protein má téměř srovnatelné nutriční hodnoty se syrovátkovým proteinem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Proteinové nápoje |
---|---|
Stravovací preference: | BIO |
Velikost: | 200 g |
Výrobce: | NATU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.