Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

leaf image

Doba přípravy70 minut
Počet porcí2-3
Recept Výborný zapečený čokoládový dortík z quinoy

Ingredience:

Ingredience:

400 g vařené quinoy
100 g jahelné mouky
20 g bio kakaa
100 ml sójového krému ISOLA BIO
2 vejce,
1/3 lžičky jedlé sody
Špetka soli
4 lžíce agávového sirupu BIOLINIE
plátky mandlí nebo kokosu na ozdobu

Postup:

  1. Umixujte všechny ingredience v mixéru do hladka, směs by měla být nadýchaná a hustá.
  2. Předehřejte troubu na 180 stupňů. Těsto rozdělte do dvou zapékacích misek, ozdobte mandlemi nebo plátky kokosu a pečte asi 30 minut. Podávejte po mírném zchladnutí.
  3. Přejeme Vám dobrou chuť. ;-)
75 min.
Recept TAŽENÝ JABLEČNÝ ZÁVIN S OŘECHY
TAŽENÝ JABLEČNÝ ZÁVIN S OŘECHY

Šťavnatý jablečný závin by se měl péci z kvalitních jablek, která jsou mírně natrpklá, svěží a aromatická.Většinou je po..

ČÍST
90 minut
Recept Jahelník
Jahelník

Jahelník patří mezi tradiční česká jídla. Příprava je kupodivu jednoduchá, jen zabere trochu času. Na naši verzi si naví..

ČÍST

Produkty pro recept:

900 g
Med květový luční 900g Číhala
Med květový luční 900g Číhala
1230 g
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
Med květový pastovaný 900 g ČÍHALA
140 g
Van Houten Kakao 125 g
Van Houten Kakao 125 g

73 Kč

305 g
Natural Jihlava Mouka jáhlová hladká 300 g
Natural Jihlava Mouka jáhlová hladká 300 g

29 Kč

380 g
Country Life Agávový sirup 350 g BIO
Country Life Agávový sirup 350 g BIO

89 Kč

250 g
Country Life Quinoa 250 g Bio
Country Life Quinoa 250 g Bio
1005 g
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg
Country Life Mořská sůl jemná z Atlantiku 1 kg

43 Kč

Abychom vám mohli nabídnout pohodlnější a jednodušší prohlížení našich stránek, využíváme pro to soubory zvané „cookies“. Ke zpracování některých z nich potřebujeme váš souhlas, který dáte kliknutím na „Přijmout vše“, nebo je můžete odsouhlasit jednotlivě v „Upravit nastavení“.

Nastavení